Vasból készült termékek

A vas kiváló alapanyagot biztosít mindazok számára, akik nem csak a ma kihívásainak akarnak megfelelni, inkább hosszútávon gondolkodnak. Ez a fém, felületkezelésnek köszönhetően, ugyancsak időtlenné tehető. A tüzihorganyzást követően a porfestés lehetőséget nyújt, hogy a megálmodott fémszerkezet színében is legmesszebbmenőkig passzoljon az Ön ízléséhez és környezetéhez. Nem elhanyagolható szempont ennél a választásnál, a vas megmunkálásáhak, más nemesfémekhez viszonyított alacsony költsége.

Fémszerkezetek

Több kilóméternyi vaskorlát elkészítése után bizton állíthajuk, hogy Önnek is megtervezzük, elkészítjük és felszereljük a legmegfelelőbb, legbiztonságosabb és ár-érték arányban legkiválóbb szerkezetet. Megrendeléseink 80 százalékát adják az ilyen jellegű korlátok. Főként ausztriai megrendelésre, Bécsbe szállítjuk lakótelepek, társasházak, hotelek korlátrendszerét. Lakatosműhelyünk, hegesztőink magafokú képesítéssel rendelkeznek és szívesen állnak az Ön szolgálatába!

Kovácsoltvas jellegű kerítések

Egy családi ház jellegét jelentősen meghatározza a kerítés, a korlát. Nagy gondossággal kell kiválasztani a ház arculatához, valamint a megrendelő elképzeléseihez legközelebb álló kovácsoltvas jellegű elemeket. A kész szerkezet felületkezelése igény szerint lehet festés, tüzihorganyzás, porfestés.

Melléképületek

Mindenki szeretné vagyontárgyait óvni az időjárás viszontagságaitól. Legyen szó az autóról, a kapálógépről, a kerékpárokról, vagy csak a kerti szerszámokról.  Minőségi hullámlemezzel borított melléképületeink egyedi igények alapján tervezettek és kiállják az idő próbáját!

Mezőgazdasági alkatrészek

Az Európai Uniós pályázatok révén határozott technológiai fejlődés megy végbe a mezőgazdaságban is. Az így megvásárolható új gépek azonban roppant drágák és sokszor nem is igazán alkalmazkodnak az igényekhez. A gyakorlat, a tapasztalat újabb és újabb praktikus megoldásokat hoz előtérbe. Állunk rendelkezésére, hogy ötleteit megvalósítsuk!