Rozsdamentes korlátok

A rozsdamentes anyag hűvos csillogása magával ragadó. Sokak számára a választásnál azonban a meghatározó tényező, hogy karbantartási igénye korlátozódik a rárakódott szennyeződések eltávolítására, egyéb más kezelésre nincs szükség.
Felhasználási köre igen nagy, kül- és beltéren egyaránt megállja a helyét.

Terasz- és lépcsőkorlát rozsdamentes betéttel

Ennek a korláttípusnak rendkívül nagy előnye, hogy elegáns, nagyon jó a fényáteresztő képessége, könnyű átlátni rajta, rendkívül egyszerűen tisztántartható, mindezek mellett pedig végtelen sok variáció áll rendelkezésünkre a kivitelezést illetően. Bármilyen megoldást megvalósítunk, legyen szó, köracél, négyzetacél, cső vagy tömör betétről, hajlításról, díszítőelemekről. Engedje szabadon a fantáziáját!

Terasz- és lépcsőkorlát üveg betéttel

A mai modern lakások egy fő építőanyaga az üveg. Ha korlátunk betétjéül ezt választjuk, akkor igazán elegáns és légies végeredményt kapunk. Az általunk készített korlátok mind magas minőségű biztonsági üveggel vannak ellátva. Az üveg mintázatát illetően ismét csak a fantáziánk szab határt.

Terasz- és lépcsőkorlát perforált lemez betéttel

Ezt a megoldást főként teraszkorlátnak ajánljuk, ahol a kíváncsi szemek elől szeretnénk a magánszféránkat óvni. A perforált lemez alapanyaga lehet rozsdamentes és alumínium egyaránt. A lemezeket igény szerint egy tetszőleges RAL színű porfestéssel tehetjük még egyedibbé.

Terasz- és lépcsőkorlát fa betéttel

A fa melegséget és otthonosságot sugároz. Ha a rozsdamentes acél hűvös ragyogását szeretnénk meglágyítani, akkor kitűnő választás a fa mint alapanyag, mely megjelenhet a kapaszkodóban, vagy a betét pálcákat is variálhatjuk egy-egy fa elemmel. A lehetőségek száma végtelen!