Alumínium kerítések, kapuk

Az elkészült ház egy festmény, a kerítés pedig maga a képkeret. Az alumíniumkerítés egyre elterjedtebb választás, mert egyedi külsőt kölcsönöz a háznak. Variálhatósága szinte végtelen, legyen szó modern, minimál elvárásokról, vagy mediterrán hangulat teremtéséről. Ezt csak fokozza, hogy a választható színek tárháza kimeríthetetlen. Nem adjuk alább a tökéletesnél!

Alumínium kerítések

Az alumínium kerítéseknek is széles választéka ismert. Ha óvni szeretné magánéletét vagy vagyontárgyait a kíváncsiskodó szemektől, akkor az átláthatatlan kerítést ajánljuk. Széles lemez és színválasztékkal tehetjük egyedivé kerítését.

Ha a mediterrán hangulat áll közel Önhöz, és minőségi alapanyagok felhasználását preferálja, akkor a kovácsolt jellegű alumíniumkerítés a megfelelő megoldás Önnek.

Mindezek mellett a legelterjedtebb kivitelezési forma a lamellás kerítés. Rendkívül nagy variálhatósága, egyszerű és igényes megjelenése miatt roppant közkedvelt. A lamellák mellé gyakran társul díszítőelem, mely lehet többek között perforált lemez, vagy az Ausztirában közkedvelt márványlap.

Bármelyik megoldás mellett dönt, csak jót választhat! Nálunk az igényes anyaghasználat, igényes kivitelezéssel párosul, s így egy életen át gyönyörködhet a végeredményben!

Alumínium toló- vagy úszókapu

Az alumínium egyik legismertebb tulajdonsága, hogy rendkívül könnyű. Emiatt széles körben elterjedt a motorizált kapuk világában. Ha alumínium kerítésrendszert választ, akkor egy szépen kivitelezett, elektromos kapu teszi fel az i-re a pontot.